VVS Teknik i Borås AB

- Din VVS-montör i Borås!

Begär offert

Från erfaren VVS-montör till certifierad VALF-tekniker

Hej alla,

Det är Tobias Almart här, grundare och ägare av VVS Teknik i Borås AB. Jag vill dela en spännande utveckling i min professionella resa inom VVS-branschen.

Nyligen har jag avslutat en intensiv utbildning och är nu en certifierad VALF-tekniker. Tekniker som går denna utbildning har redan en bred erfarenhet inom byggbranschen som antingen VVS-montör eller fukttekniker. Utbildningen var inriktad på att lära mig att göra vattenskadebesiktningar enligt försäkringsbolagens och fastighetsbolagens förväntningar.

Utbildningen gav mig en djupare förståelse av gällande branschregler och specifika förväntningar från försäkringsbolag och fastighetsbolag. Ett av huvudsyftena med kursen var att kunna peka på rätt skadeorsak, hitta och stoppa pågående läckage om möjligt, för att minimera skadeomfattningen och för att inte riva i onödan.

Jag fick också kunskap om hur man utför torkning i olika konstruktioner och hur man framför mer miljövänliga åtgärdsförslag genom delreparationer. Denna utbildning har utökat min kunskapsbas och givit mig verktygen att göra det osynliga synligt.

Men vad betyder det här för dig som kund till VVS Teknik i Borås AB?

Som en certifierad VALF-tekniker kan jag nu utföra avancerade läcksökningar med ännu större precision och effektivitet. Dessutom har jag nu befogenhet att utföra besiktningar i fastigheter och kan möta de högre krav som försäkringsbolag och byggbranschen ställer för att kunna utföra delreparationer.

Kort sagt, denna certifiering stärker min förmåga att ge dig, våra värdefulla kunder, ännu bättre service. Jag ser fram emot att applicera de kunskaper och färdigheter jag fått från denna utbildning för att förbättra kvaliteten på de tjänster vi erbjuder.

Som alltid är jag här för att hjälpa till med dina VVS-behov. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller om du vill boka en tid för en besiktning eller reparation.

Tack för att du väljer VVS Teknik i Borås AB. Jag ser fram emot att arbeta med dig.

Vänliga hälsningar, Tobias Almart, VVS Teknik i Borås AB