VVS Teknik i Borås AB

- Din VVS-montör i Borås!

Begär offert

Läcksökning

Läcksökning – Precision och Effektivitet

VVS Teknik i Borås AB är använder sig av ledande metoder för läcksökning. Genom att använda modern teknik kan vi lokalisera läckage i rör med en precision ner till 3 cm. Vi förstår vikten av att snabbt och effektivt hitta och åtgärda läckage för att minimera skador och kostnader.

Läcksökning av Värmesystem

Värmesystem kan vara komplexa och läckage kan uppstå på otillgängliga ställen. Med lång erfarenhet av rörläggning och VVS kan vi hitta och åtgärda läckage snabbt och effektivt, oavsett var det är beläget i systemet. Vi arbetar med allt från mindre bostadssystem till större industriella värmesystem.

Läcksökning av Tappvatten

Läckage i tappvattensystem kan snabbt leda till dyra vattenskador. Som utbildad VALF-tekniker är vi tränade i att snabbt hitta och åtgärda dessa problem, minimera skadorna och skydda ditt hem eller din verksamhet från framtida problem.

Läcksökning av Avlopp

Avloppsläckage kan vara särskilt svåra att hitta och åtgärda. VVS teknik i Borås har både den erfarenhet och den teknik som krävs för att effektivt lokalisera och åtgärda dessa problem, oavsett var de uppstår i ditt avloppssystem.

Läcksökning av Tätskikt

Vi utför även läcksökning av tätskikt. Ett läckage i ett tätskikt kan leda till betydande vattenskador. Vi kan hitta och åtgärda dessa problem snabbt, minimera skadorna och hjälpa dig att skydda ditt hem eller din verksamhet från framtida problem.

Med VVS Teknik i Borås AB kan du lita på att vi kommer att hitta och åtgärda ditt läckage snabbt, effektivt och med minimal störning för din verksamhet. Med lång erfarenhet så kommer jobbet göras rätt och ni kommer bli nöjda. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster.

VVS Teknik i Borås AB- Din VVS-montör i Borås!

Kontakta oss för en offert

Vi hör av oss så fort vi kan!