VVS Teknik i Borås AB

- Din VVS-montör i Borås!

Begär offert

Experthjälp med radiatorer

Golvvärme och värmesystem

VVS Teknik AB i Borås har kunskap och erfarenhet av att jobba med olika värmesystem så som radiatorer och golvvärme. Ni kan anlita oss för service, leverans och installation av värmepumpar, pelletsbrännare och vattenburna element. Golvvärme är något som många väljer att ha i badrum bland annat för att det är behagligt att vara barfota på, men golvvärme är en värmekälla som kan vara lämplig även i exempelvis hall och entré.

När ni önskar hjälp med att se över er energiförbrukning och era värmekällor så har vi möjlighet att göra beräkningar för att se hur ni kan energioptimera ert hem eller fastighet. Genom att byta gamla radiatorer till nya element så kan man effektivisera uppvärmningen och därmed minska sina kostnader avsevärt. Att dra ner sin energiförbrukning är något som av naturliga skäl gynnar både miljön och plånboken.

Beroende på vad för bostad eller fastighet det gäller, så handlar det om att välja det slags värmesystem som är bäst lämpat och anpassat för att optimera uppvärmningen. När ni vill ha hjälp med att installera nytt eller ha service på ert befintliga så är ni välkomna att kontakta oss.

Ni hittar oss i Borås

Vi har varit verksamma i branschen i många år och finns till hands för våra kunder i och omkring Borås. Det är lika viktigt för oss som för er att hålla både tidsramar och budget. Dessutom värnar vi om god kommunikation och långsiktiga relationer. Förhoppningen är att kunder som väljer att anlita oss fortsätter att återkomma när de är i behov av tjänster inom vårt område.

Vi har möjlighet att erbjuda kompletta lösningar av värmesystem för fastigheter och industrier, så som exempelvis radiatorer och golvvärme men även värmepannor och pelletsbrännare. Bland annat så har vi hand om både större och lite mindre anläggningar som vi sköter planerade underhåll på. Vi jobbar också mycket med vattenpumpar och vattenfilter samt solvärme. När ni planerar en renovering eller behöver något slags underhållsarbete av kök eller badrum så kan ni ta vår hjälp med det.

VVS är ett brett område med teknik som fortsätter utvecklas. Med många års erfarenhet och kunskap kan våra kunder känna sig trygga med att anlita oss. Vi ser också till att fortsätta lära och hålla oss uppdaterade om vår bransch, för att alltid kunna erbjuda det bästa för våra kunder.