VVS Teknik i Borås AB

- Din VVS-montör i Borås!

Begär offert

Service och installation av vattenpumpar

Vattenfilter och reservdelar

Vi har möjlighet att både utföra service och reparation på vattenpumpar av olika fabrikat. Ni kan också vända er till oss för hjälp med att leverera och installera vattenpumpar. Hos oss har vi stor erfarenhet av att jobba med vattenfilter och några av de märken som vi jobbar med är Filtrena, Callidus Filter och Aqua Expert.

Om det är första gången som ni ska installera ett vattenfilter så kan ni anlita oss för att genomföra ett vattenprov och utifrån det så kan vi ge en rekommendation på vilket filter som passar bäst. Eftersom det här är ett område som vi jobbar mycket med så har vi ofta också ett lager med vattenfilter och reservdelar hemma, vilket gör att vi kan ge snabb och smidig service.

Vi finns till hands för både privatbostäder och större fastigheter i och omkring Borås och om det önskas så kan vi ordna ett avtal med löpande service. När ni är i behov av hjälp inom VVS så har vi en bred kompetens och jobbar med både värmepannor, solvärme och olika styrningar samt varierande arbeten i kök och badrum. Vi kan också hjälpa till med enklare servicearbeten så som exempelvis byte av blandare och duschkabin.

Wilo Vattenpump

Vi hjälper till med vattenpumpar i Borås

VVS Teknik AB finner ni i Borås och vi har under många år varit behjälpliga med våra tjänster för både fastigheter och industrier. Inom vattenpumpar kan vi både ge service, utföra kontroller samt leverera och installera. Detsamma gäller för vattenfilter och reservdelar för dem, så som exempelvis filtermassa. VVS som står för värme, vatten och sanitet är ett brett område och särskilt idag när vi har så många olika värmesystem.

Vi har bland annat kunskap om olika värmepannor, pelletsbrännare och golvvärme och har även jobbat med solvärme. Förutom att ge service och hjälpa till med reservdelar eller annat underhåll så kan vi hjälpa till att se över er energiförbrukning och se hur det går att energioptimera er fastighet

Något vi värnar mycket om är att skapa och bibehålla en god kommunikation och nära dialog från första kontakt till färdigställt arbete. Genom att hålla både tidsramar och budget, så tror vi att våra kunder får förtroende för oss och väljer att höra av sig även nästa gång de behöver hjälp inom vårt område. Har ni några frågor om exempelvis vattenpumpar, vattenfilter eller reservdelar till dessa så tveka inte att höra av er.