VVS Teknik i Borås AB

- Din VVS-montör i Borås!

Begär offert

Kontakta oss för service av värmepump

Det här är VVS Teknik AB i Borås

Välkommen till din VVS-montör i Borås. Den som driver företaget heter Tobias Almart och han har jobbat som VVS-tekniker och montör sedan 1999. När ni behöver hjälp med service av värmepump, värmepanna samt service av vattenfilter så finns det mycket kunskap och erfarenhet till förfogande. Man har erfarenhet av lösningar för både fastigheter och industrier och jobbar tillsammans med och för kunder runt omkring i Borås med omnejd.

Det finns möjlighet att både boka återkommande och schemalagda besök för underhåll och det går även bra att komma överens om andra slags lösningar. På VVS Teknik jobbar man noggrant och effektivt för att hålla både tidsramar och budget. När det rör sig om olika slags service av vattenfilter så finns tidigare erfarenhet av att ha jobbat med fabrikat så som Aqua Expert, Callidus Filter och Filtrena.

Service av värmepanna och service av värmepump har gjorts på märken av bland annat Nibe och CTC och det finns även mycket erfarenhet av reparation på dessa. Kontroller och service utförs på olika slags maskiner och pannor så tveka inte att höra av er när ni behöver deras kompetens och expertis.

Service av värmepanna och service av vattenfilter

Förutom att ni kan vända er till VVS Teknik i Borås för service av värmepump så kan ni få hjälp med VVS-arbeten så som renovering i badrum och kök samt assistans med att byta pumpar i villor och fastigheter. Att byta till ett nytt och effektivt vatten- och värmesystem kan bidra till att ni kan minska er energiförbrukning och därmed minska kostnaderna. All teknik utvecklas och en gammal pelletsbrännare till exempel har högre pelletsförbrukning än en ny.

En varvtalsreglerad pump är ett sätt att spara väldigt mycket och om ni skulle önska hjälp med att göra beräkning av era kostnader och hur mycket ni kan sänka dem, så kan ni kontakta Tobias på VVS Teknik i Borås. Ni kan även få hjälp med att ta vattenprover och se vad för filter som passar just ert vatten. Det finns möjlighet att göra ett avtal på löpande service av vattenfilter precis som med service av värmepanna.

Ni som kund kan komma med önskemål utefter era behov och vad som passar just er fastighet. Man har under många års tid skött service och underhåll av värmesystem för både mindre och större anläggningar. Hör av er till VVS Teknik AB redan idag.